ΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ

Το Ιατρείο

Το ιατρείο είναι ένας χώρος με γεωμετρία, αισθητική και λειτουργία τέτοια ώστε να εκπέμπει «δονητικά» την ατμόσφαιρα της «Θεραπείας». Αυτά τα στοιχεία του ιατρείου απέχουν από το να είναι αυτοσκοπός εικαστικού χαρακτήρα αλλά επιδιώκεται να είναι εργαλεία.

Η τάξη «νικάει» τον χρόνο. Τα ραντεβού έχουν την ώρα τους, ώστε να μην προκύπτει πληθωρισμός στην αίθουσα αναμονής και οι ασθενείς να τακτοποιούν το πρόγραμμα της μέρας τους ανάλογα. Η γραμματεία υπενθυμίζει σε κάθε ασθενή από την προηγούμενη μέρα την ώρα του ραντεβού.

Λόγω αυξημένης κίνησης συνιστάται οι συναντήσεις να προγραμματίζονται αρκετό χρόνο πριν, όπως και η επανεξέταση.

Υπάρχουν συνεργάτες ιατροί με πολύ καλή εκπαίδευση και επίβλεψη από εμένα. Μπορείτε να απευθύνεστε και σε αυτούς με εμπιστοσύνη όταν δεν μπορεί να βρεθεί σύντομα ραντεβού μαζί μου. Υπάρχουν ώρες και συναντήσεις επίβλεψής μου αυτών των περιστατικών και αν χρειαστεί η δια ζώσης παρουσία μου με τον ασθενή.

Το ιατρείο είναι και χώρος εξειδικευμένης εκπαίδευσης επαγγελματιών υγείας στην Θεραπευτική Τέχνη. Εκτός από την εκπαίδευση διεξάγονται μεθοδικά έρευνες για την αναγνώριση και διερεύνηση χαρακτηριστικών δράσης νέων φαρμάκων που δεν υπάρχουν στην διεθνή βιβλιογραφία (Asphodelus, Dracunculus κλπ).